Informare

Marţi, 23 Noiembrie 2021,  |   Liniile 243, 282, 343 şi N123 vor fi deviate în perioada 24-26 noiembrie

 

În perioada 24.11.2021 – 26.11.2021, liniile de autobuz 243, 282, 343 și N123 vor funcționa pe trasee modificate, având în vedere restricțiile de circulație care vor fi instituite pe Str. Doamna Ghica, în zona lucrărilor la pasajul rutier.

Astfel, autobuzele liniei 243 vor circula pe traseul de bază (pe sensul de mers spre terminalul „CFR Constanța”) de la terminalul „Bd. Alexandru Obregia” până la intersecția Șos. Colentina/ Str. Doamna Ghica, apoi pe un traseu modificat, pe Șos. Colentina, Str. Teiul Doamnei, Bd. Lacul Tei, Str. Petricani, după care vor urma traseul de bază. Circulația autobuzelor liniei 243 nu va fi modificată pe sensul opus.

Autobuzele liniei 282 vor circula pe traseul de bază (pe sensul de mers spre terminalul „Gara Basarab”) de la terminalul „Șos. Fundeni” până la intersecția Șos. Colentina/ Str. Doamna Ghica, apoi pe un traseu modificat, pe Șos. Colentina, Str. Teiul Doamnei, Bd. Lacul Tei, după care vor urma traseul de bază. Circulația autobuzelor liniei 282 nu va fi modificată pe sensul opus.

Autobuzele liniei 343 vor circula pe traseul de bază (pe sensul de mers spre terminalul „Piața Dorobanți”) de la terminalul „Fundeni”, până la intersecția Șos. Colentina/ Str. Doamna Ghica, apoi pe un traseu modificat, pe Șos. Colentina, Str. Teiul Doamnei, Bd. Lacul Tei, Str. Petricani, după care vor urma traseul de bază. Circulația autobuzelor liniei 343 nu va fi modificată pe sensul opus.

Autobuzele liniei de noapte N123 vor circula pe traseul de bază (pe sensul de mers spre terminalul „Bd. Alexandru Obregia”) de la terminalul „Pasaj Colentina” până la intersecția Șos. Colentina/ Str. Doamna Ghica, apoi pe un traseu modificat, pe Șos. Colentina, Str. Teiul Doamnei, Bd. Lacul Tei, după care vor urma traseul de bază. Circulația autobuzelor liniei N123 nu va fi modificată pe sensul opus.