Informări

Vineri, 08 Decembrie 2023
În acest weekend, tramvaiele liniei 44 vor circula până la Gara Basarab

 

Sâmbătă și duminică, 09.12.2023 și 10.12.2023, linia de tramvai 44 va funcționa pe un traseu scurtat, între terminalele „Cartier 16 Februarie” și „Gara Basarab”, pentru a permite executarea lucrărilor de remediere a unei avarii la rețeaua de alimentare cu apă de pe Bd. Dinicu Golescu.

Astfel, pe sensul spre Gara Basarab, tramvaiele liniei 44 vor circula pe traseul: „Cartier 16 Februarie”, Calea Giulești, Șos. Orhideelor, terminal „Gara Basarab”. 

Pe sensul spre „Cartier 16 Februarie”, tramvaiele liniei 44 vor circula pe traseul: „Gara Basarab”, Șos. Orhideelor, Calea Giulești, terminal „Cartier 16 Februarie”.

Pentru preluarea călătorilor de pe traseul suspendat, va fi înființată linia navetă de autobuz 644, care va funcționa între terminalele „Gara Basarab” și „Vasile Pârvan”, pe următorul traseu:

  • Pe sensul spre „Vasile Pârvan”: „Gara Basarab”, Bd. Dinicu Golescu, Str. Berzei, Calea Plevnei, terminal „Vasile Pârvan”. Autobuzele vor efectua opriri pe Bd. Dinicu Golescu în stațiile „Gara Basarab”, „Gara de Nord” și „Piața Virgiliu”, precum și pe Calea Plevnei în stația „Vasile Pârvan”.
  • Pe sensul spre „Gara Basarab”: „Vasile Pârvan”, Calea Plevnei, Str. Sf. Constantin, Str. Ionel Perlea, Str. Grigore Cobălcescu, Str. Berzei, Bd. Dinicu Golescu, terminal „Gara Basarab”. Autobuzele vor efectua opriri pe Calea Plevnei în stația „Vasile Pârvan”, pe Str. Grigore Cobălcescu în stațiile „Cișmigiu” și „Ostașilor”, pe Str. Berzei în stația „Radio România” și pe Bd. Dinicu Golescu în stațiile „Gara de Nord” și „Gara Basarab”.

Vineri, 08 Decembrie 2023
Pe Bd. Poligrafiei, autobuzele liniilor 112, 331 și 331B vor opri într-o stație nouă

 

Începând de sâmbătă, 09.12.2023, autobuzele liniilor 112, 331 și 331B vor efectua opriri suplimentare pe Bd. Poligrafiei, pe sensul de mers spre Piața Presei, în noua stație „Bd. Poligrafiei”, pentru facilitarea conexiunilor de transport în această zonă.


Joi, 07 Decembrie 2023
Duminică, linia 282 va funcționa temporar pe traseu modificat

 

Cu ocazia organizării evenimentului dedicat Zilei Internaționale a Drepturilor Omului, duminică, 10.12.2023, între orele 11:30 – 14:00, circulația rutieră va fi restricționată pe Str. Mr. Vasile Băcilă, pe tronsonul cuprins între Str. Răscoala 1907 şi Str. Radovanu.

Având în vedere această măsură,  sub coordonarea agenților de poliție de la Brigada Rutieră, autobuzele liniei 282 vor circula temporar pe traseu modificat, de la intersecţia Şos. Colentina/Str. Mr. Vasile Băcilă, pe Şos. Colentina, Şos. Fundeni, până la „Institutul Oncologic”.


Miercuri, 06 Decembrie 2023
Din 9 Decembrie reluăm circulația tramvaielor pe linia 25

 

Tramvaiele liniei 25 își vor relua traseul de bază, începând de sâmbătă, 9 decembrie.

Se va circula pe o singură linie, alternativ, din cauza șantierului pentru refacerea rețelei de termoficare poziționat pe aliniamentul căii de rulare.

Linia 25 va funcționa pe traseul de bază Depoul Militari - Terminal CFR Progresul, astfel:

Depoul Militari, Bdul Preciziei, Valea Cascadelor, Bdul Timișoara, Str. Progresului, Șoseaua Viilor, Șoseua Giurgiului, terminalul CFR Progresul.

Tot cu această dată, linia navetă de autobuz 625 și linia de tramvai 12 se suspendă.


Miercuri, 06 Decembrie 2023
În stațiile „Șos. Vitan Bârzești”, „Lunca Bârzești” și „Stadion”, autobuzele 610 opresc la peroanele de tramvai

 

Începând de astăzi, 06.12.2023, de la ora 16:00, autobuzele liniei 610 revin pe calea de rulare a tramvaielor de pe Șos. Olteniței, pe tronsonul cuprins între terminalul „Romprim” și Piața Sudului, ca urmare a finalizării lucrărilor de modernizare a peroanelor stațiilor de tramvai „Șos. Vitan Bârzești”, „Lunca Bârzești” și „Stadion”.